Alert: 4/20/2020 ” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju lajmer…

Alert

” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderrua jete Irfet Demishahu e shoqja e Nazmi Demishahut.
Varrimi I te ndjeres do te behet diten e Eijnte
Per shkaqe objektive qe jemi me gjendje te jashtezakonshme per shkak te virusit, nuk ka KONAK as ne shpi as te Xhamija
E Lusim Perendine qe tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe ta kete vendosur ne Xhenet
E Lusim Perendine qe familjes Demishahu pad sodit vetem te mira ti japi”
Amin!

Posted in Alerts.

One Comment

Comments are closed.