Alert: 10/17/2021 As-salamu alaykum Te dashur besimtar, me rastin e henes se mevlud…

Alert

As-salamu alaykum

Te dashur besimtar, me rastin e henes se mevludit tek xhamia jon, dot te ket progam fetar(leximt te kuranit dhe ligjerat rreth nates se mevludit) pjesmarrja juaj do te ishte e mirpritur, neser 10/18 mbas namazit te akshamit.

Me respekt
Keshilli i Xhamis

Posted in Alerts.

Leave a Reply