Alert: 4/05/2021 Të nderuar Anëtar ju njoftojmë që në Qendrën tonë kemi Hoxhë F…

Alert

Të nderuar Anëtar ju njoftojmë që në Qendrën tonë kemi Hoxhë Festim Koxhaxhikun i cili do të zhvilloje aktivitetet fetare dhe do te fale 5 vaktet e namazit cdo ditë nga sot deri ne diten e Fitër Bajramit. Te gjithë të interesuarit mund të vijnë për të fal të gjitha vaktet !

Posted in Alerts.

Leave a Reply