Alert: 4/03/2021 Të nderuar Anëtar , Ju njoftojmë qe sot 3 prill dhe 10 prill nuk do…

Alert

Të nderuar Anëtar , Ju njoftojmë qe sot 3 prill dhe 10 prill nuk do te kemi mundesi per te ndihmuar me regjistrimin e census te Maqedonise. Per cdo lloj informacioni ose kerkese ju lutemi na kontaktoni .

Posted in Alerts.

Leave a Reply