Alert: 10/07/2020 “”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me rastin e vdekjes te…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me rastin e vdekjes te babes se tyre
Xhevdet Toska,
Hamit dhe Muxhteba Toska do te hapin konak per tu shprehur ngushllime familjes per humbjen e tyre te madhe.
Konaku do te jete: diten e Shtune diten e Diel dhe diten e Hene nga ora 2:00 pas dite deri ne ora 6:00 te mbremjes! Te xhamija jone!
Lusim Perendine e Madheruar qe shpirtin e merhumit ta kete vendosur me Xhenet dhe familjes Toska tju fali vetem te mira pas sodit!
AMIN!

Posted in Alerts.

Leave a Reply