Alert: 8/30/2020 “””Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ku lajme…

Alert

“””Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ku lajmerojme se ka nderrua jete Shaban Adili
Varrimi I te ndjerit do te behet ne vendlindje (Struge)
Familja e Te ndjerit do te hapi konak te xhamija e jone, ketu be Riverdale NJ
Konaku do te filloje nga sot Diel nga ora 2:00 pas dite deri ne ora 6:00
Kjo do te vazhdoje oer Tre dite pra:
Sot e Diel diten e Hene dhe diten e Marte me te njejtin orar!
E Lusim Perendine qe Ai tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe inshalla permed tyre tia kete fale xhenetin!
E Lusim Perendine qe Ai familjes te te ndjerit vetem te mira tju japi pad sodit!
AMIN!

Posted in Alerts.

Leave a Reply