Alert: 5/27/2022 Esselamu alejkum Të nderuar Antarë, me keqardhje ju informojmë …

Alert

Esselamu alejkum
Të nderuar Antarë,
me keqardhje ju informojmë
se ka ndërruar jetë
Lalezar Abazi gruja e Muamer Abazit
Nëna e Memet Abazit nga Kenerika
Konaku do të jetë tre ditë prej nesër mbas namazit të xhumasë, ditën e Shtunë dhe ditën e Diel.
Varrimi do të bëhet në vendlidje në fshatin Koroshishtë.

Konaku në:
1292 Old Waterbury rd. Southbury, CT 06488

Posted in Alerts.