Alert: 4/30/2022 Të nderuar antar me rastin e muajit të shejntë të Ramazanit sonte …

Alert

Të nderuar antar me rastin e muajit të shejntë të Ramazanit sonte e Shtunë (30 Prill), Sevdi Ajka me familjen e tij shtron ifar tek qendra jonë dhe jeni të mirseardhun, zoti ua pranoft agjerimin. Kurse familjes Ajka zoti ja shperbleft inshallah

Posted in Alerts.