Alert: 1/26/2022 Lajmerim! Deshirojme qe te ju njoftoj…

Alert

Lajmerim!

Deshirojme qe te ju njoftojm se te gjitha gjeneratat e reja duke filluar nga mosha 8-18 vjecare, djem dhe vajaza jane te mirseardhur cdo te Premte nga ora 6-7 30Pm ne Turf city ne Wayne, qe te marrin pjes per tu stervitur ne Futboll ( Soccer). Seanca e pare fillon me 1/28/2022. Nga interesimi I femijeve do te vijohet me selektimin e grup-moshave te ndryshme qe do te jene pjese e Klubit Futbollistik Vllaznimi. Mendojm qe te garojm ne lige gjat stinorit pranveror. Ju lusim qe te shperndani lajmerimin.

Forca Vllaznimi…!

Posted in Alerts.