Alert: 1/24/2022 Njoftim ! Të nderuar antar. Jemi në kërkim të një Koreografi p…

Alert

Njoftim !

Të nderuar antar. Jemi në kërkim të një Koreografi profesional (Me pagesë) i cili do të jet me mardhenie pune gjatë gjith vitit, duke i organizuar dhe përgatitur nxënësit e shkollës me valle të ndryshme. Ju lusim që të gjith të interesuarit të kontaktojnë Besmir Xhila në 862-239-3362 për më shumë informacione dhe detale. Ju lutemi që ta shperndani njoftimin që shkolla të behet me Koreograf sa më shpejt.

Posted in Alerts.