Alert: 1/23/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin e pabesueshëm që ka ndërruar jetë babi i Mushteba Kica. Avdulla Kica nga fshati Dollogozhde . Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet në vendlindje
Konaku do të bëhet kur familja Kica të këthehet nga vendlindja.

Lusim perendin e madhërauar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e tij ta vendosi në xhenet, kurse familjes Kica pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Posted in Alerts.