Alert: 2/28/2021 “”Te Allahut jemi dhe te AI do te kethehemi Me keqardhje ju lajme…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te AI do te kethehemi
Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderrua jete Bekim Vinca
Babai I Alban dhe Alberim Vinces dhe vellau i Nevzat Vinces
Varrimi I te ndjerit do te behet në vendlindje (Veleshte)
Ky lajmerim eshte vetem per informim!
E lusim Perendine qe merhumit tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e tij ta vendos në Xhenet!
E lusim Perendine qe familjes Vinca pas sodit vetem te mira ti japi!
AMIN!

Posted in Alerts.

Leave a Reply