Alert: 2/19/2021 “”Te Allahut hemi dhe te Ai do te kethehemi, Me keqardhje ju njohto…

Alert

“”Te Allahut hemi dhe te Ai do te kethehemi,
Me keqardhje ju njohtojme de ka nderrua jete Sali Vlashi babaii Nafis dhe Ali Vlashit
Varrimi I te ndjerit do te behet sot – e Xhuma- pas namazit te xhumase!
Xhenazja do te niset nga xhamijae jone në Riverdale NJ
Konaku per tju shprehur ngushllime familjes Vlashi per humbjen e tyre te madhe SOT do te jete te xhamija jone!
Neser E Shtune dhe pas neser E Diel konaku do te jete te shtepija e Nafis Vlashit
E lusim Perendine e Madheruar qe merhumit tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e tij ta kete vendosur në xhenet!
E lusim Perendine e Madheruar qe familjes Vlashi pas sodit vetem te mira tu japi!
AMIN “””

Posted in Alerts.

Leave a Reply