Alert: 2/01/2021 Të nderuar Anëtar duke marre parasysh qe jemi në përfundim të pro…

Alert

Të nderuar Anëtar duke marre parasysh qe jemi në përfundim të projektit të kafeterisë , Qendra Kulturore Shqiptaro Amerikane njofton Anëtarët për hapjen e një vendi pune me kushte të percaktuara paraprakisht nga Këshilli Drejtues.Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë numrin 973-523-9203 për të marrë më tepër informacion !Me respekt Kryetari Burim Zhuta dhe Këshilli Drejtues i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane -Riverdale NJ

Posted in Alerts.

Leave a Reply