Alert: 1/03/2021 Te allahut jemi dhe te ai do te kthehemi.Me keqardhje ju njohtojm se k…

Alert

Te allahut jemi dhe te ai do te kthehemi.Me keqardhje ju njohtojm se ka ndrruar jete:Anife Hoxha shoqja e Rami hoxhes ,nena e ajri dhe atmi hoxhes vajzave sherijes firijetit qibares dhe lulzimes.varrimi i te ndieres behet neser 4 janar ,nisja dhe falja namazit te merhumes behet te xhamija me Riverdale para nisjes ne ora 1:30 do te kendojm kelimetuit po me te njejten dit mbas varrimit do shtrojm drek te restorani Riza kabes dhe poashtu te marten dhe te merkuren do ket konak te xhamija prej ores kater deri ne ora tete lusim allahun qe merhumes tia ket pranuar te gjitha veprat e mira dhe inshalla shpirtin e saj ta ket shperblyer me xhenet.

Posted in Alerts.

Leave a Reply