Alert: 11/07/2020 Me rastin e kalimit në amshim të nënës sonë, të dielën (8 Nento…

Alert

Me rastin e kalimit në amshim të nënës sonë, të dielën (8 Nentor 2020), do të hapim konak për t’i pritur për ngushëllime të gjithë miqtë dhe dashamirët.
Vendi: Xhamia Shqiptare në New Jersey – 43 Monroe St. Garfield NJ 07026.
Ora: 2:00 pm – 8:00 p.m.
Ju mirëpresim!

Imami Muhamed Osmani

Posted in Alerts.

Leave a Reply