Alert: 10/27/2020 Te nderuar anetar, Me rastin e ditelindjes te profetit Islam Muhamedi…

Alert

Te nderuar anetar,
Me rastin e ditelindjes te profetit Islam Muhamedit – paqja dhe shpetimi I Zotit qofte mbi te,
Xhamija jone do te organizoje ligjerate per kete rast per jeten dhe vepren e tij.
Ligjerata do te mbahet diten e Merkure me 28 Tetor Kur eshte edhe ditelindja e tij nga ora 6 te mbremjes ( pas namazit te Akshamit) deri ne Oren 7:00 te mbremjes,para namazit te Jacise!
Jeni te mireseardhur te gjithe!””

Posted in Alerts.

Leave a Reply