Alert: 10/22/2020 “” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njohtoj…

Alert

“” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete Sadet Izeroska. motra e Ukshin dhe Xhamisaf Bajrami!
Varrimi I te ndjeres do te behet be vendlindje ne fshatin Zagracan
Konak ketu nuk do te kete
Ky lajmerim eshte vetem per informim
E lusim Perendine e Madheruar qe merhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e saj te kete vendosur me xhenet
E Lusim Perendine qe Ai familjeve te merhumes tju fali vetem te mira pas sodit!””””
Amin!!

Posted in Alerts.

Leave a Reply