Alert: 10/16/2020 “” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njoht…

Alert

“” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete
Adem Ibraimi- vellau I Etem Ibraimit!
Varrimi I te ndjerit eshte bere ne vendlindje (Kumanove)
Familja Ibraimi pra vellau I tij Etemi hap konak te xhamija e jone ne Riverdale nj si vijon:
Diten e Hene me 19 Tetor dhe diten e Marte me 20 Tetor nga ora
5:00 pas dite deri me Oren 8:30 te mbremjes!
E Lusim Perendine e Madheruar qe merhumit tia kete pranuar te gjitha veprat e mira dhe ta kete vendosur shpirtin e tij be Xhenet!
E Lusim Perendine e Madheruar qe familjes Ibraimi pas sodit ti japi vetem te mira “””
Amin!

Posted in Alerts.

Leave a Reply