Alert: 7/15/2022 ATTENTION MEMBERS PLEASE DOWNLOAD APP AACC Riverdale NJ ON YOUR DEVICE…

Alert

ATTENTION MEMBERS

PLEASE DOWNLOAD APP

AACC Riverdale NJ

ON YOUR DEVICES
GOING FORWARD THIS IS HOW WE ARE GOING TO SEND OUT ALL ALERTS AND UPDATES.

Të nderuar anëtarë,
Kjo është një kujtesë për të shkarkuar aplikacionin tonë “AACC Riverdale NJ” prej në Apple Store ose Google Play
Me apin ne do mund të komunikojmë me ju më shpejt, në mënyrë të sigurt dhe më efikase.
Mezi presim të fillojm punën, komunikimin me apin dhe t’ju shërbejmë sa më mirë.
Faleminderit,
QKSHA”

Alert: 7/12/2022 Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë …

Alert

Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Me pikëllim të thellë morëm lajmin që ka ndërruar jetë Bashkim Mustafoski
Vllaje Ramche Mustafoski. Zoti i faltë paqe në botën e amshueshme.
Varrimi i të ndjerit do të bëhet nesër eMerkuren July 13, procesi i varrimit fillon prej orës 12:00pm tek xhamija jonë
Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ 07457
Konaku do të filloi sonte e Martën ne Oren 6pm.

Lusim Perendin e madhërauar që merhumit të ja ketë pranuar veprat e mira dhe shpirtin e ti
ta vendosi në xhenet, kurse familjes Mustafoski pas soti ti jap vetëm të mira AMIN.

Alert: 7/12/2022 ATTENTION MEMBERS PLEASE DOWNLOAD APP AACCNJR ON YOUR DEVICE…

Alert

ATTENTION MEMBERS

PLEASE DOWNLOAD APP

AACCNJR

ON YOUR DEVICES
GOING FORWARD THIS IS HOW WE ARE GOING TO SEND OUT ALL ALERTS AND UPDATES.

Të nderuar anëtarë,
Ky është një kujtesë për të shkarkuar aplikacionin tonë “AACC Riverdale NJ” prej ne Apple Store ose Google Play
Me apin ne do mund të komunikojmë me ju më shpejt, në mënyrë të sigurt dhe më efikase.
Mezi presim të fillojm punen, komunikimin me apin dhe tju sherbejme sa me mire.
Faleminderit,
QKSHA”

Alert: 7/05/2022 “Të nderuar antar, kemi nderin tju lajmerojmë se festa e madhe e Kur…

Alert

“Të nderuar antar, kemi nderin tju lajmerojmë se festa e madhe e Kurban Bajramit do të jetë më 9 Korrik, dita e Shtunë 
Namazi i Sabahut do të falet ne ora 4:30am të mëngjesit. Namazi i Kurban Bajramit do të falet në ora ora 8am të mëngjesit. Cmimi i Kurbanit edhe këtë vitë është $150 dollar. Të gjitha Kurbanet që do të grumbullohen pranë xhamisë tonë dhe do të realizohen ( theren ) në vendlindje në Strugë
e lusim Perendinë e Madhëruar që të na i pranoj të gjitha adhurimet tona!
Urojmë që Kurban Bajrami të sjellë, paqë, lumturi dhe begati të gjithë juve dhe familjeve tuaja!
AMIN!
Ju lutemi në qoftëse shprehni deshir për të therur Kurban ju lutemi paraqituni sa më shpejtë që ta dim numrin e saktë që të jemi sa më korrekt edhe me antarët.

Tek Xhamia zyra do të jetë e hapur për ti pranuar kurbanet nga nesër 4 Korrik ( E Hënë ) deri më 8 Korrik ( E Premte) cdo ditë nga ora 7:30pm deri më 10:30pm
Mani Sela ( Përgjegjës i Xhamis )
(973) 960-1645
Shpetim Mimini ( Sekretar )
(973) 960-5039”

Alert: 7/04/2022 Të nderuar antar, kemi nderin tju lajmerojmë se festa e madhe e Kurb…

Alert

Të nderuar antar, kemi nderin tju lajmerojmë se festa e madhe e Kurban Bajramit do të jetë më 9 Korrik, dita e Shtunë. Namazi i Sabahut do të falet ne ora 4:30am të mëngjesit. Namazi i Kurban Bajramit do të falet në ora ora 8am të mëngjesit. Cmimi i Kurbanit edhe këtë vitë është $150 dollar. Të gjitha Kurbanet që do të grumbullohen pranë xhamisë tonë dhe do të realizohen ( theren ) në vendlindje në Strugë. Lusim Perendinë e Madhëruar që të na i pranoj të gjitha adhurimet tona!
Urojmë që Kurban Bajrami të sjellë, paqë, lumturi dhe begati të gjithë juve dhe familjeve tuaja!
AMIN!
Ju lutemi në qoftëse shprehni deshir për të therur Kurban ju lutemi paraqituni sa më shpejtë që ta dim numrin e saktë që të jemi sa më korrekt edhe me antarët.

Tek Xhamia zyra do të jetë e hapur për ti pranuar kurbanet nga nesër 4 Korrik ( E Hënë ) deri më 8 Korrik ( E Premte) cdo ditë nga ora 7:30pm deri më 10:30pm

Mani Sela ( Përgjegjës i Xhamis )
(973) 960-1645
Shpetim Mimini ( Sekretar )
(973) 960-5039