Alert: 6/02/2022 Lajmërim Të nderuar antar Qendra Kulturore Shqi…

Alert

Lajmërim

Të nderuar antar Qendra Kulturore Shqiptare Amerikane këtë të Shtunë ( 4 Qershor ) do të manifeston 40 vjetorin e hapjes së paraleljes se gjuhes Shqipe dhe perfundimin e vitit shkollor 2021/2022 dhe jeni të ftuar të merrni pjesë familjarisht ku fëmijët tuaj do të argetohen me lojra argetuese, muzik dhe ushqim ( BBQ ).
Programi do të fillon në ora 12pm – 5pm ( E Shtunë 4, Qershor ) tek qendra jonë.

Adresa: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ

Dear member, The Albanian American Cultural Center this Saturday (June 4) will celebrate the 40th anniversary of the opening of the Albanian language class and the end of the school year 2021/2022 and you are invited to participate as a family where your children will have fun with games entertainment, music and food (BBQ).
The program will start at 12pm – 5pm (Saturday 4, June) at our center

Address: 90 Riverdale Road
Riverdale, NJ