Festimi I Vitit të ri

Përshëndetje
Lëvizja e te rijve në bashkëpunim me Këshillin e Përgjithshem organizon
mbrëmje gazmore për natën e Vitit të Ri për të gjithë anëtaret dhe
familjet e tyre të cilet nuk kan planifikuar asgjë deri më tani. Për më
shume informata lexoni në vazhdim.
Realizing this is extremely short notice and understating that most of
you already have plans, the Lëvizja group, in collaboration with the
Board, would like to organize an informal New Year’s Eve gathering with
family and friends at the AACC for those members who do not have any
particular plans. The gathering will be from 8:00 p.m. to 2:00 a.m. See
details below:

• Location: 90 Riverdale Rd, Riverdale, NJ 07457
• Adults: $50.00
• Children 11 to 17: $15.00
• Children 10 and under are FREE
• Food, snacks and beverages will be provided, however, you’re
welcomed to bring anything extra.
• Pursuant to the Organization’s policy, rules and regulations and
to avoid legal implications, alcoholic beverages will not be served and
will not permitted on the premises
• There will be live DJ music

Again, this would be an informal gathering so there are no tickets. The
entry fee will be at the door upon arrival. All proceeds will be applied
towards the outstanding mortgage as well as ongoing construction
projects. Thus, your participation would be most deeply appreciated.

Due to time constraints, in order to make this gathering possible and to
make the necessary preparations, e.g. food order, setting up, etc.,
please respond by December 26 either to this post or alternatively to
AACCMovement@outlook.com.

 

2 Lajmërime fetare

Mevlyd dhe Ligjërata

Mevlyd dhe Ligjërata

Ligjëratë

Me 11 Dhjetor, 2016 në ora 5pm, ditën e Dielë (midis namazit te Jacisë dhe akshamit) do të mbahet një ligjëratë fetare ku do të flitet për biografinë e profetit Muhamed a.s. kurse

Mevlyd

Me datën 19 Dhjetor, 2016 jeni te ftuar familjarisht ngaqë do të lexohet Mevlyd në ora 6pm të mbrëmjes dhe pastaj do të shtrohet edhe darkë. Në të dyja rastet pjesëmarrja juaj do të na i pasurojë keto mbrëmje. Si gjithnjë ju lusim ta shpërndani këtë mesazh.

Nga Këshilli Fetar

8 Marsi 2017 – Dita e Grave

Grate e Qendrës edhe sivjet do të organizojnë festimin e “8 Marsit-Dites se Gruas” në restorantin tashmë të famshëm VENTIAN në Garfield NJ. Planifikimi me kohë bënë çudira. Çdo vit sjellin dicka të re. Porosia ime do të ishte që sa më shpejte t’i siguroni biletat se siç e dini edhe vetë numri sadoi madhe të duket plotsohet shumë shpejtë .Ju dëshirojme mbremjë të këndshme.

5 Mars 2017 - Venetian Garfield

5 Mars 2017 – Venetian Garfield

2016/2017 Academic Year

Greetings Members and Community,

​The yearly activities for the 2016-2017 academic year at the Albanian American Culture Center of Riverdale, NJ will begin on Sunday September 18th. We are pleased to continue our strong foundation of Albanian Culture and religion within our organization. We embrace these years and look forward to prosper and make our family connection even stronger than before. Ever since our beginnings from Paterson, NJ we have never backed down on such a prestigious program, lets continue this excellence and pass on to the generations to come and Be Proud!
Please if you have not done so, please submit your yearly family membership of $250. The deadline to sign up for dance, school and religion will be no later than Wednesday September 14th 2016. In this memo I would like to go over some rules, expectations and logistics for the academic year.

Respectfully,

AACC