Alert: 1/26/2021 Të nderuar Anëtar , pas një vendimi të përbashkët që të shtyhe…

Alert

Të nderuar Anëtar , pas një vendimi të përbashkët që të shtyhet mbledhja për të përzgjedhur Këshillin Zgjedhor , Ju njoftojmë që mbledhja e ardhëshme gjenerale do të mbahet më 21 Shkurt(e diel) – ora 10:00am. Kjo mbledhje do të jetë eksluzivisht për zgjedhjen e Këshillit Zgjedhor dhe paraqitjen e kandidaturave për Kryetar.

Alert: 1/19/2021 “””Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi! Me keqardhje ju lajme…

Alert

“””Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi!
Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderrua jete Mybahat Islami e shoqja e Haxhi Zyber ISLAMIT, nga Struga, nena e Medin dhe Jeton Islamit
Varrimi do te behet në vendlindje- Struge!
Per shkak te situates me COVID 19 nuk do te kete konak!
Per ngushllime mund te thirni Medin ISLAMIN në tel:
973/519/2229
E lusim PERENDINE Qe merhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe ta kete vendosur në Xhenet!
E lusim PERENDINE qe families ISLAMI pas sodit vetem te mira tju japi!
AMIN “””

Alert: 1/03/2021 Te allahut jemi dhe te ai do te kthehemi.Me keqardhje ju njohtojm se k…

Alert

Te allahut jemi dhe te ai do te kthehemi.Me keqardhje ju njohtojm se ka ndrruar jete:Anife Hoxha shoqja e Rami hoxhes ,nena e ajri dhe atmi hoxhes vajzave sherijes firijetit qibares dhe lulzimes.varrimi i te ndieres behet neser 4 janar ,nisja dhe falja namazit te merhumes behet te xhamija me Riverdale para nisjes ne ora 1:30 do te kendojm kelimetuit po me te njejten dit mbas varrimit do shtrojm drek te restorani Riza kabes dhe poashtu te marten dhe te merkuren do ket konak te xhamija prej ores kater deri ne ora tete lusim allahun qe merhumes tia ket pranuar te gjitha veprat e mira dhe inshalla shpirtin e saj ta ket shperblyer me xhenet.

Alert: 1/03/2021 “”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njohtojme…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete Zilfiret Jashari e shoqja e Bardhul Jasharit dhe motra e Teki,Xhevahir ,dhe Ibni Mahmudit
Varrimi I te ndjeres do te behet neser dite E Hene me 4 Janar te varrezat e reja ne Brownstone.
Xhemati do te nisen nga Xhamija e jone në Ora 11:30 am
Namazi I xhenazes do te falet te varrezat ne ora 1:00 pas dite!
Familjet do hapin Konak per tju shprehur ngushllime
Diten e Marte me 5Janar nga Ora 3:00 deri ne Oren 7:00 pm
Dhe te Merkuren ne te njejten kohe!
E lusim Allahun e Madheruar qe nerhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e saj ta kete vendosur ne Xhenet!
E lusim PERENDINE e Madheruar qe Familjeve prej tash e mbas vetem te MIRA tu japi!
AMIN!”””

Alert: 1/03/2021 “”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njohtoj…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete Zilfiret Jashari e shoqja e Bardhul Jasharit dhe motra e Teki,Xhevahir ,dhe Ibni Mahmudit
Varrimi I te ndjeres do te behet neser dite E Hene me 4 Janar te varrezat e reja ne Brownstone.
Xhemati do te nisen nga Xhamija e jone në Ora 11:30 am
Namazi I xhenazes do te falet te varrezat ne ora 1:00 pas dite!
Familjet do hapin Konak per tju shprehur ngushllime
Diten e Marte me 5Janar nga Ora 3:00 deri ne Oren 7:00 pm
Dhe te Merkuren ne te njejten kohe!
E lusim Allahun e Madheruar qe nerhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e saj ta kete vendosur ne Xhenet!
E lusim PERENDINE e Madheruar qe Familjeve prej tash e mbas vetem te MIRA tu japi!
AMIN!”””

Alert: 1/03/2021 Te allahut jemi dhe te ai do te kthehemi.Me keqardhje ju njohtojm se k…

Alert

Te allahut jemi dhe te ai do te kthehemi.Me keqardhje ju njohtojm se ka ndrruar jete:Anife Hoxha shoqja e Rami hoxhes ,nena e ajri dhe atmi hoxhes vajzave sherijes firijetit qibares dhe lulzimes.varrimi i te ndieres behet neser 4 janar ,nisja dhe falja namazit te merhumes behet te xhamija me Riverdale para nisjes ne ora 1:30 do te kendojm kelimetuit po me te njejten dit mbas varrimit do shtrojm drek te restorani Riza kabes dhe poashtu te marten dhe te merkuren do ket konak te xhamija prej ores kater deri ne ora tete lusim allahun qe merhumes tia ket pranuar te gjitha veprat e mira dhe inshalla shpirtin e saj ta ket shperblyer me xhenet.

Alert: 1/03/2021 “”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njohtoj…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete Zilfiret Jashari e shoqja e Bardhul Jasharit dhe motra e Teki,Xhevahir ,dhe Ibni Mahmudit
Varrimi I te ndjeres do te behet neser dite E Hene me 4 Janar te varrezat e reja ne Brownstone.
Xhemati do te nisen nga Xhamija e jone në Ora 11:30 am
Namazi I xhenazes do te falet te varrezat ne ora 1:00 pas dite!
Familjet do hapin Konak per tju shprehur ngushllime
Diten e Marte me 5Janar nga Ora 3:00 deri ne Oren 7:00 pm
Dhe te Merkuren ne te njejten kohe!
E lusim Allahun e Madheruar qe nerhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e saj ta kete vendosur ne Xhenet!
E lusim PERENDINE e Madheruar qe Familjeve prej tash e mbas vetem te MIRA tu japi!
AMIN!”””

Alert: 1/01/2021 Te Allahut kemi dhe te Ai do te kethehemi! Me keqardhje ju lajmerojme…

Alert

Te Allahut kemi dhe te Ai do te kethehemi!
Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderrua jete Zuber Islami
Baba I Mirdi Islamit
Varrimi I te ndjerit eshte bere ne vendlindje- Struge!
E lusim Perendine qe merhumit tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e tij ta kete vendosur ne Xhenet!
E lusim Perendine qe familjes Islami Allahu ti fale vetem te Mira!
Konak nuk ka!
Telefoni i Mirdimit eshte:
973-519-2229!