Alert: 3/11/2021 Të nderuar Anëtar ,Ju njoftojmë që në Qendrën tonë nga 1 Shkurt…

Alert

Të nderuar Anëtar ,Ju njoftojmë që në Qendrën tonë nga 1 Shkurt( E hënë) deri në 6 Shkurt ( E shtunë) do të mbledhim ushqime nga më të ndryshmet për të ndihmuar njerëzit në nevojë. Të gjithë të interesuarit mund të vijnë nga e Hëna deri të Shtunën në orarin 9am-7:30pm për të dhënë donacionin e tyre. Stafi i Qendrës do te jetë i pranishëm tek Bibloteka , nga ku do tju drejtojnë se ku do të grumbullohen ushqimet. Ushqimet qe mund te dhurohen jane :
*Paketa Makarone (Pasta)
* Salca të ndryshme ( Pasta Sauce)
* Supa
* Ushqime për fëmijë
* konzerva mishi – pule
* konzerva mishi – vici
*konzerva peshku ( tunafish)
* konzerva perimesh ( misër, bizele , fasule etj)
* si dhe cdo llojë ushqimi tjetër që nuk ka nevojë të mbahet në frigorifer dhe të jetë konzervë.

Dear Members, at our Center a food drive will be organized from February 1st ( Monday – February 6th(Saturday) from 9am-7:30 pm. Food drive for people in need. The staff will be at the library for any questions and will direct everyone where to put all the donations.
Please donate :
* Pasta
* Pasta Sauce
* Soups
* Baby food
* canned beef/chicken
* canned tuna / tunafish
* canned vegetables ( corn, beans, spinach )
* any other type of food that is canned and doesnt need to be refrigerated

Alert: 2/28/2021 “”Te Allahut jemi dhe te AI do te kethehemi Me keqardhje ju lajme…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te AI do te kethehemi
Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderrua jete Bekim Vinca
Babai I Alban dhe Alberim Vinces dhe vellau i Nevzat Vinces
Varrimi I te ndjerit do te behet në vendlindje (Veleshte)
Ky lajmerim eshte vetem per informim!
E lusim Perendine qe merhumit tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e tij ta vendos në Xhenet!
E lusim Perendine qe familjes Vinca pas sodit vetem te mira ti japi!
AMIN!

Alert: 2/19/2021 “”Te Allahut hemi dhe te Ai do te kethehemi, Me keqardhje ju njohto…

Alert

“”Te Allahut hemi dhe te Ai do te kethehemi,
Me keqardhje ju njohtojme de ka nderrua jete Sali Vlashi babaii Nafis dhe Ali Vlashit
Varrimi I te ndjerit do te behet sot – e Xhuma- pas namazit te xhumase!
Xhenazja do te niset nga xhamijae jone në Riverdale NJ
Konaku per tju shprehur ngushllime familjes Vlashi per humbjen e tyre te madhe SOT do te jete te xhamija jone!
Neser E Shtune dhe pas neser E Diel konaku do te jete te shtepija e Nafis Vlashit
E lusim Perendine e Madheruar qe merhumit tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e tij ta kete vendosur në xhenet!
E lusim Perendine e Madheruar qe familjes Vlashi pas sodit vetem te mira tu japi!
AMIN “””

Alert: 2/01/2021 Të nderuar Anëtar duke marre parasysh qe jemi në përfundim të pro…

Alert

Të nderuar Anëtar duke marre parasysh qe jemi në përfundim të projektit të kafeterisë , Qendra Kulturore Shqiptaro Amerikane njofton Anëtarët për hapjen e një vendi pune me kushte të percaktuara paraprakisht nga Këshilli Drejtues.Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë numrin 973-523-9203 për të marrë më tepër informacion !Me respekt Kryetari Burim Zhuta dhe Këshilli Drejtues i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane -Riverdale NJ

Alert: 1/29/2021 Të nderuar Anëtar ,Ju njoftojmë që në Qendrën tonë nga 1 Shkurt…

Alert

Të nderuar Anëtar ,Ju njoftojmë që në Qendrën tonë nga 1 Shkurt( E hënë) deri në 6 Shkurt ( E shtunë) do të mbledhim ushqime nga më të ndryshmet për të ndihmuar njerëzit në nevojë. Të gjithë të interesuarit mund të vijnë nga e Hëna deri të Shtunën në orarin 9am-7:30pm për të dhënë donacionin e tyre. Stafi i Qendrës do te jetë i pranishëm tek Bibloteka , nga ku do tju drejtojnë se ku do të grumbullohen ushqimet. Ushqimet qe mund te dhurohen jane :
*Paketa Makarone (Pasta)
* Salca të ndryshme ( Pasta Sauce)
* Supa
* Ushqime për fëmijë
* konzerva mishi – pule
* konzerva mishi – vici
*konzerva peshku ( tunafish)
* konzerva perimesh ( misër, bizele , fasule etj)
* si dhe cdo llojë ushqimi tjetër që nuk ka nevojë të mbahet në frigorifer dhe të jetë konzervë.

Dear Members, at our Center a food drive will be organized from February 1st ( Monday – February 6th(Saturday) from 9am-7:30 pm. Food drive for people in need. The staff will be at the library for any questions and will direct everyone where to put all the donations.
Please donate :
* Pasta
* Pasta Sauce
* Soups
* Baby food
* canned beef/chicken
* canned tuna / tunafish
* canned vegetables ( corn, beans, spinach )
* any other type of food that is canned and doesnt need to be refrigerated

Alert: 1/29/2021 Të nderuar Anëtar ,Ju njoftojmë që në Qendrën tonë nga 1 Shkurt…

Alert

Të nderuar Anëtar ,Ju njoftojmë që në Qendrën tonë nga 1 Shkurt( E hënë) deri në 6 Shkurt ( E shtunë) do të mbledhim ushqime nga më të ndryshmet për të ndihmuar njerëzit në nevojë. Të gjithë të interesuarit mund të vijnë nga e Hëna deri të Shtunën në orarin 9am-7:30pm për të dhënë donacionin e tyre. Stafi i Qendrës do te jetë i pranishëm tek Bibloteka , nga ku do tju drejtojnë se ku do të grumbullohen ushqimet. Ushqimet qe mund te dhurohen jane :
*Paketa Makarone (Pasta)
* Salca të ndryshme ( Pasta Sauce)
* Supa
* Ushqime për fëmijë
* konzerva mishi – pule
* konzerva mishi – vici
*konzerva peshku ( tunafish)
* konzerva perimesh ( misër, bizele , fasule etj)
* si dhe cdo llojë ushqimi tjetër që nuk ka nevojë të mbahet në frigorifer dhe të jetë konzervë.

Dear Members, at our Center a food drive will be organized from February 1st ( Monday – February 6th(Saturday) from 9am-7:30 pm. Food drive for people in need. The staff will be at the library for any questions and will direct everyone where to put all the donations.
Please donate :
* Pasta
* Pasta Sauce
* Soups
* Baby food
* canned beef/chicken
* canned tuna / tunafish
* canned vegetables ( corn, beans, spinach )
* any other type of food that is canned and doesnt need to be refrigerated

Alert: 1/26/2021 Të nderuar Anëtar , pas një vendimi të përbashkët që të shtyhe…

Alert

Të nderuar Anëtar , pas një vendimi të përbashkët që të shtyhet mbledhja për të përzgjedhur Këshillin Zgjedhor , Ju njoftojmë që mbledhja e ardhëshme gjenerale do të mbahet më 21 Shkurt(e diel) – ora 10:00am. Kjo mbledhje do të jetë eksluzivisht për zgjedhjen e Këshillit Zgjedhor dhe paraqitjen e kandidaturave për Kryetar.

Dear Members , as we all decided to postpone the meeting to select the Electoral Council , we inform you that the next general meeting will be held on February 21 (Sunday) – 10:00 am. This meeting will be exclusively for the election of the Electoral Council and the submission of candidacies for President.