Alert: 9/21/2020 “” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njoftoj…

Alert

“” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njoftojme se ka nderrua jete bashkeatdhetari yne UKE MERKO
Varrimi I te ndjerit do te behet me 22 Shtator e Marte ne ora 12:00 nga xhamija e jone me Riverdale New Jersey
Konaku I familjes MERKO do te jete si vijn:
—Sot dite E Hene konaku do jete te shtepija e merhumit!
Diten e MARTE diten e Merkure dhe diten e Ejnte konaku do te jete te xhamija nga ora 1:00 pas dite deri ne Oren 7:00 te mbremjes
Lusim Perendine e Madheruar qe Ai tia pranoje te gjitha veprat e mira dhe tia fale xhenetin!
Lusim Perendine e Madheruar qe familjes Merko pas sodit ti japi vetem te mira inshalla!
AMIN!

Alert: 8/30/2020 “””Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ku lajme…

Alert

“””Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ku lajmerojme se ka nderrua jete Shaban Adili
Varrimi I te ndjerit do te behet ne vendlindje (Struge)
Familja e Te ndjerit do te hapi konak te xhamija e jone, ketu be Riverdale NJ
Konaku do te filloje nga sot Diel nga ora 2:00 pas dite deri ne ora 6:00
Kjo do te vazhdoje oer Tre dite pra:
Sot e Diel diten e Hene dhe diten e Marte me te njejtin orar!
E Lusim Perendine qe Ai tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe inshalla permed tyre tia kete fale xhenetin!
E Lusim Perendine qe Ai familjes te te ndjerit vetem te mira tju japi pad sodit!
AMIN!

Alert: 8/28/2020 Të nderuar anëtarë, Ju informojmë se Shkolla Shqipe do të fill…

Alert

Të nderuar anëtarë,

Ju informojmë se Shkolla Shqipe do të fillojë me datën 19 Shtator (ditën e Shtunë) në ora 2 pasdite për vitin shkollor 2020/21. Si një organizatë, ne do të ndjekim dhe zbatojmë të gjitha udhëzimet lokale dhe shtetërore, si dhe do të monitorojmë të gjithë studentët dhe stafin për të siguruar sigurinë e të gjithëve. Informacione të mëtejshme do të jenë në dispozicion gjatë regjistrimit. Datat e regjistrimit janë si më poshtë në qendër: e Mërkurë, 9 Shtator nga 6: 30-7: 30 pasdite, e enjte 10 Shtator nga 6: 30-7: 30 pasdite, dhe e Shtunë 12 Shtator nga ora 10:00 të mëngjesit – 12:00 pas dite. Qendra gjithashtu do të mbaje një festival me datën 13 Shtator (e dielë) në ora 11 të mengjesit për fëmijët e qendrës duke ju uruar një vit të mbarë dhe ju mirë presim të gjithëve!

Faleminderit,
AACC

Dear Members,

We would like to inform you that Albanian School will resume for the 2020/21 academic year on Saturday, September 19 at 2:00 pm. As an organization, we will follow and enforce all local and state guidelines, as well as monitor all students and staff to ensure everyone’s safety. Further information will be available at registration. Registration dates are as follows at the center: Wednesday, September 9 from 6:30-7:30 pm, Thursday September 10 from 6:30-7:30 pm, and Saturday September 12 from 10:00 am – 12:00 pm. The center will also host a small children’s festival on Sunday September 13 from 11:00 am as a welcome to the students and families!

Thank you,
AACC

Alert: 8/27/2020 Të nderuar anëtarë, Ju informojmë se Shkolla Shqipe do të fill…

Alert

Të nderuar anëtarë,

Ju informojmë se Shkolla Shqipe do të fillojë me datën 19 Shtator (ditën e Shtunë) në ora 2 pasdite për vitin shkollor 2020/21. Si një organizatë, ne do të ndjekim dhe zbatojmë të gjitha udhëzimet lokale dhe shtetërore, si dhe do të monitorojmë të gjithë studentët dhe stafin për të siguruar sigurinë e të gjithëve. Informacione të mëtejshme do të jenë në dispozicion gjatë regjistrimit. Datat e regjistrimit janë si më poshtë në qendër: e Mërkurë, 9 Shtator nga 6: 30-7: 30 pasdite, e enjte 10 Shtator nga 6: 30-7: 30 pasdite, dhe e Shtunë 12 Shtator nga ora 10:00 të mëngjesit – 12:00 pas dite. Qendra gjithashtu do të mbaje një festival me datën 13 Shtator (e dielë) në ora 11 të mengjesit për fëmijët e qendrës duke ju uruar një vit të mbarë dhe ju mirë presim të gjithëve!

Faleminderit,
AACC

Dear Members,

We would like to inform you that Albanian School will resume for the 2020/21 academic year on Saturday, September 19 at 2:00 pm. As an organization, we will follow and enforce all local and state guidelines, as well as monitor all students and staff to ensure everyone’s safety. Further information will be available at registration. Registration dates are as follows at the center: Wednesday, September 9 from 6:30-7:30 pm, Thursday September 10 from 6:30-7:30 pm, and Saturday September 12 from 10:00 am – 12:00 pm. The center will also host a small children’s festival on Sunday September 13 from 11:00 am as a welcome to the students and families!

Thank you,
AACC

Alert: 7/30/2020 •Të nderuar Anëtar , Ju njoftojmë që të SOT( e ENJTE) Qendra d…

Alert

•Të nderuar Anëtar , Ju njoftojmë që të SOT( e ENJTE) Qendra do të jetë e hapur për pagesën e Kurbanit nga ora 4pm deri ne 10 në mbrëmje. Gjithashtu do të mund te kryeni pagesën e Anëtarsisë.
•Falja e Bajramit do të bëhet të Premten në ora 8:00 am . Maskat dhe distanca do të jenë të obligueshme. Numri i pranishmëve duhet te jetë në pajtueshmëri me masat të ndërmarra nga Shteti i Nju Xhersit për parandalim të Covid19(100 persona limiti brenda objektit ) .
Me respekt kryetari Burim Zhuta dhe Këshilli i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane -Riverdale NJ

Dear Members, TODAY (THURSDAY, July 30), the Center will be open from 4-10 pm for anyone who wants to pay Kurban and membership dues. Bajram prayer will take place on Friday at 8:00 am. Masks and social distancing will be mandatory. The number of attendees must be in accordance with the measures taken by the State of New Jersey to prevent Covid19 (indoor maximum capacity of 100 people allowed). Please note that those allowed to enter must respect the guidelines and entrance will be based on a first come, first serve basis. Respectfully, Burim Zhuta

Alert: 7/26/2020 “”Lajmerohen te gjithe antaret e komunitetit tone se festa e madhe…

Alert

“”Lajmerohen te gjithe antaret e komunitetit tone se festa e madhe e Kurban Bajramit do te jete ne 31 Korrik- dite e Xhuma.
Namazi I sabahut do te falet me ora 4:30 te mengjesit
Namazi I Kurban Bajramit do te falet be ora 8:00 te mengjesit!
Kurbani edhe per kete vit do te jete 150.00 dollare
Duke e marre parasysh situaten e renduar per shkak te virusit Covid19. Edhe xhamija do veproje ne pajtim me masat e marrura nga shteti I New Jersey/it
Ajo don te thote qe:
–Te gjithe duhet te kemi naska
– dhe te gjithe do ta mbajme distancen e nevojshme edhe Kur jemi ne xhami, si gjithkund!
E Lusim Perendine qe Ai te na I largoje kete epidemi jo vetem NE por te gjithe njerezimit
E Lusim Perendine qe te na I pranoja te gjitha adhurimet, pra sakrificen e Kurbanit!
Urojme qe te gjithe JU te keni nje feste te lumtur te qete dhe te begatshme ne te gjitha sferat e jetes tuaj!
Amin!
Ju lutemi, kush nuk e ka pagu antarsin te pagoj online ose te urdheroni diten e merkure dhe te enjten prej ores 4pm-10pm Gjithashtu edhe per te pagu kurbanin