Alert: 8/27/2020 Të nderuar anëtarë, Ju informojmë se Shkolla Shqipe do të fill…

Alert

Të nderuar anëtarë,

Ju informojmë se Shkolla Shqipe do të fillojë me datën 19 Shtator (ditën e Shtunë) në ora 2 pasdite për vitin shkollor 2020/21. Si një organizatë, ne do të ndjekim dhe zbatojmë të gjitha udhëzimet lokale dhe shtetërore, si dhe do të monitorojmë të gjithë studentët dhe stafin për të siguruar sigurinë e të gjithëve. Informacione të mëtejshme do të jenë në dispozicion gjatë regjistrimit. Datat e regjistrimit janë si më poshtë në qendër: e Mërkurë, 9 Shtator nga 6: 30-7: 30 pasdite, e enjte 10 Shtator nga 6: 30-7: 30 pasdite, dhe e Shtunë 12 Shtator nga ora 10:00 të mëngjesit – 12:00 pas dite. Qendra gjithashtu do të mbaje një festival me datën 13 Shtator (e dielë) në ora 11 të mengjesit për fëmijët e qendrës duke ju uruar një vit të mbarë dhe ju mirë presim të gjithëve!

Faleminderit,
AACC

Dear Members,

We would like to inform you that Albanian School will resume for the 2020/21 academic year on Saturday, September 19 at 2:00 pm. As an organization, we will follow and enforce all local and state guidelines, as well as monitor all students and staff to ensure everyone’s safety. Further information will be available at registration. Registration dates are as follows at the center: Wednesday, September 9 from 6:30-7:30 pm, Thursday September 10 from 6:30-7:30 pm, and Saturday September 12 from 10:00 am – 12:00 pm. The center will also host a small children’s festival on Sunday September 13 from 11:00 am as a welcome to the students and families!

Thank you,
AACC

Alert: 7/30/2020 •Të nderuar Anëtar , Ju njoftojmë që të SOT( e ENJTE) Qendra d…

Alert

•Të nderuar Anëtar , Ju njoftojmë që të SOT( e ENJTE) Qendra do të jetë e hapur për pagesën e Kurbanit nga ora 4pm deri ne 10 në mbrëmje. Gjithashtu do të mund te kryeni pagesën e Anëtarsisë.
•Falja e Bajramit do të bëhet të Premten në ora 8:00 am . Maskat dhe distanca do të jenë të obligueshme. Numri i pranishmëve duhet te jetë në pajtueshmëri me masat të ndërmarra nga Shteti i Nju Xhersit për parandalim të Covid19(100 persona limiti brenda objektit ) .
Me respekt kryetari Burim Zhuta dhe Këshilli i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane -Riverdale NJ

Dear Members, TODAY (THURSDAY, July 30), the Center will be open from 4-10 pm for anyone who wants to pay Kurban and membership dues. Bajram prayer will take place on Friday at 8:00 am. Masks and social distancing will be mandatory. The number of attendees must be in accordance with the measures taken by the State of New Jersey to prevent Covid19 (indoor maximum capacity of 100 people allowed). Please note that those allowed to enter must respect the guidelines and entrance will be based on a first come, first serve basis. Respectfully, Burim Zhuta

Alert: 7/26/2020 “”Lajmerohen te gjithe antaret e komunitetit tone se festa e madhe…

Alert

“”Lajmerohen te gjithe antaret e komunitetit tone se festa e madhe e Kurban Bajramit do te jete ne 31 Korrik- dite e Xhuma.
Namazi I sabahut do te falet me ora 4:30 te mengjesit
Namazi I Kurban Bajramit do te falet be ora 8:00 te mengjesit!
Kurbani edhe per kete vit do te jete 150.00 dollare
Duke e marre parasysh situaten e renduar per shkak te virusit Covid19. Edhe xhamija do veproje ne pajtim me masat e marrura nga shteti I New Jersey/it
Ajo don te thote qe:
–Te gjithe duhet te kemi naska
– dhe te gjithe do ta mbajme distancen e nevojshme edhe Kur jemi ne xhami, si gjithkund!
E Lusim Perendine qe Ai te na I largoje kete epidemi jo vetem NE por te gjithe njerezimit
E Lusim Perendine qe te na I pranoja te gjitha adhurimet, pra sakrificen e Kurbanit!
Urojme qe te gjithe JU te keni nje feste te lumtur te qete dhe te begatshme ne te gjitha sferat e jetes tuaj!
Amin!
Ju lutemi, kush nuk e ka pagu antarsin te pagoj online ose te urdheroni diten e merkure dhe te enjten prej ores 4pm-10pm Gjithashtu edhe per te pagu kurbanin

Alert: 7/14/2020 Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, …

Alert

Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, “ TË ALL-LLAHUT JEMI DHE TEK AI DO TË KTHEHEMI! Ju LAJMEROJM se ka nderruar jete Haxhi Rami Hoxha (Zoti xh. sh. e meshirofte)Pamja dhe percjellja e ngushllimeve eshte sonte (e Marte) ne shtepine e te ndjerit ne meters adresse:449 high mountain rd North Haledon NJ
Ceremonia e vorrimit eshte neser ( e Merkur, ora 12) ne Qendren Kulturore Shqiptare ne Riverdale.Pas faljes se namazit te drekes nisemi per te varrezat.
Gjithashtu edhe konaku do jete i hapur per tre dite (E Merkure-E Enjte dhe Xhuma) te Qendra ne Riverdale.
Ju lutem shperndajeni mesazhin. Imami.

Alert: 7/14/2020 Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, …

Alert

Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, “ TË ALL-LLAHUT JEMI DHE TEK AI DO TË KTHEHEMI! Ju LAJMEROJM se ka nderruar jete Haxhi Rami Hoxha (Zoti xh. sh. e meshirofte)Pamja dhe percjellja e ngushllimeve eshte sonte (e Marte) ne Qendren Kulturore ne Riverdale nga ora 5-9pm .(90 Riverdale rd. Riverdale NJ)
Ceremonia e vorrimit eshte neser ( e Merkur, ora 12) ne Qendren Kulturore Shqiptare ne Riverdale.Pas faljes se namazit te drekes nisemi per te varrezat.
Gjithashtu edhe konaku do jete i hapur per tre dite (E Merkure-E Enjte dhe Xhuma) te Qendra ne Riverdale.
Ju lutem shperndajeni mesazhin. Imami.