Alert: 10/16/2020 “” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njoht…

Alert

“” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete
Adem Ibraimi- vellau I Etem Ibraimit!
Varrimi I te ndjerit eshte bere ne vendlindje (Kumanove)
Familja Ibraimi pra vellau I tij Etemi hap konak te xhamija e jone ne Riverdale nj si vijon:
Diten e Hene me 19 Tetor dhe diten e Marte me 20 Tetor nga ora
5:00 pas dite deri me Oren 8:30 te mbremjes!
E Lusim Perendine e Madheruar qe merhumit tia kete pranuar te gjitha veprat e mira dhe ta kete vendosur shpirtin e tij be Xhenet!
E Lusim Perendine e Madheruar qe familjes Ibraimi pas sodit ti japi vetem te mira “””
Amin!

Alert: 10/13/2020 “”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njohto…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete
Amdi Sadiku ( Volina)
Varrimi I te ndjerit do te behet neser me 14 Tetor prej te xhamija e Hasan Prishtina ne Connecticut ne ora 1:00 pas dite
Adresa
106 Columbia blvrd Waterbury ct 06710
E Lusim Perendine e Madheruar qe tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe tia fali xhenetin
E lusim Perendine qe familjes te te ndjerit ti fali vetem te mira pas sodit!
Amin!”””

Alert: 10/13/2020 Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, …

Alert

Es Selamu Alejkum , Te nderuar besimtare, “ TË ALL-LLAHUT JEMI DHE TEK AI DO TË KTHEHEMI! Ju LAJMEROJM se ka nderruar jete Zimbrie Dika , shoqja e Bashkimt (nena e Besnikut)Zoti xh. sh. e meshirofte) VARRIMI ESHTE KRY NË VENDLINDJE kurse konaku esht hapur te shpia e dhendrrit Fitim ibraimi
444 Fairfield rd
Wayne Nj
Prej sot e Mart, e merkure dhe e Enjte prej ores 2pm deri në ora 8pm
Zoti e shperbleft me xhehnet

Alert: 10/07/2020 “”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me rastin e vdekjes te…

Alert

“”Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me rastin e vdekjes te babes se tyre
Xhevdet Toska,
Hamit dhe Muxhteba Toska do te hapin konak per tu shprehur ngushllime familjes per humbjen e tyre te madhe.
Konaku do te jete: diten e Shtune diten e Diel dhe diten e Hene nga ora 2:00 pas dite deri ne ora 6:00 te mbremjes! Te xhamija jone!
Lusim Perendine e Madheruar qe shpirtin e merhumit ta kete vendosur me Xhenet dhe familjes Toska tju fali vetem te mira pas sodit!
AMIN!

Alert: 9/28/2020 Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njoftojme …

Alert

Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njoftojme se ka nderrua jete Xhevdet Toska, baba I Hamit dhe Muxhteba Toskes
Varrimi I te ndjerit do te behet ne vendlindje
Konakun per tu shprehur ngushellime familjes Toska dovre hapet Kur te krthehen familjaret nga vendlindja (Struga)
Lusim Perendine e Madheruar qe mehrumit tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe tia kete fale Xhenetin
Lusim Perendine e Madheruar qe familjes Toska tu japi vetem te mira pas sodit!
AMIN!

Alert: 9/21/2020 “” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njoftoj…

Alert

“” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njoftojme se ka nderrua jete bashkeatdhetari yne UKE MERKO
Varrimi I te ndjerit do te behet me 22 Shtator e Marte ne ora 12:00 nga xhamija e jone me Riverdale New Jersey
Konaku I familjes MERKO do te jete si vijn:
—Sot dite E Hene konaku do jete te shtepija e merhumit!
Diten e MARTE diten e Merkure dhe diten e Ejnte konaku do te jete te xhamija nga ora 1:00 pas dite deri ne Oren 7:00 te mbremjes
Lusim Perendine e Madheruar qe Ai tia pranoje te gjitha veprat e mira dhe tia fale xhenetin!
Lusim Perendine e Madheruar qe familjes Merko pas sodit ti japi vetem te mira inshalla!
AMIN!

Alert: 8/30/2020 “””Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ku lajme…

Alert

“””Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ku lajmerojme se ka nderrua jete Shaban Adili
Varrimi I te ndjerit do te behet ne vendlindje (Struge)
Familja e Te ndjerit do te hapi konak te xhamija e jone, ketu be Riverdale NJ
Konaku do te filloje nga sot Diel nga ora 2:00 pas dite deri ne ora 6:00
Kjo do te vazhdoje oer Tre dite pra:
Sot e Diel diten e Hene dhe diten e Marte me te njejtin orar!
E Lusim Perendine qe Ai tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe inshalla permed tyre tia kete fale xhenetin!
E Lusim Perendine qe Ai familjes te te ndjerit vetem te mira tju japi pad sodit!
AMIN!

Alert: 8/28/2020 Të nderuar anëtarë, Ju informojmë se Shkolla Shqipe do të fill…

Alert

Të nderuar anëtarë,

Ju informojmë se Shkolla Shqipe do të fillojë me datën 19 Shtator (ditën e Shtunë) në ora 2 pasdite për vitin shkollor 2020/21. Si një organizatë, ne do të ndjekim dhe zbatojmë të gjitha udhëzimet lokale dhe shtetërore, si dhe do të monitorojmë të gjithë studentët dhe stafin për të siguruar sigurinë e të gjithëve. Informacione të mëtejshme do të jenë në dispozicion gjatë regjistrimit. Datat e regjistrimit janë si më poshtë në qendër: e Mërkurë, 9 Shtator nga 6: 30-7: 30 pasdite, e enjte 10 Shtator nga 6: 30-7: 30 pasdite, dhe e Shtunë 12 Shtator nga ora 10:00 të mëngjesit – 12:00 pas dite. Qendra gjithashtu do të mbaje një festival me datën 13 Shtator (e dielë) në ora 11 të mengjesit për fëmijët e qendrës duke ju uruar një vit të mbarë dhe ju mirë presim të gjithëve!

Faleminderit,
AACC

Dear Members,

We would like to inform you that Albanian School will resume for the 2020/21 academic year on Saturday, September 19 at 2:00 pm. As an organization, we will follow and enforce all local and state guidelines, as well as monitor all students and staff to ensure everyone’s safety. Further information will be available at registration. Registration dates are as follows at the center: Wednesday, September 9 from 6:30-7:30 pm, Thursday September 10 from 6:30-7:30 pm, and Saturday September 12 from 10:00 am – 12:00 pm. The center will also host a small children’s festival on Sunday September 13 from 11:00 am as a welcome to the students and families!

Thank you,
AACC