Alert: 12/25/2020 Të nderuar Anëtar , sic ju kemi njoftuar ne 27 Dhjetor ( E diele ) k…

Alert

Të nderuar Anëtar , sic ju kemi njoftuar ne 27 Dhjetor ( E diele ) kemi mbledhjen gjenerale. Mbledhja do te mbahet ne ora 10:00am. Maskat dhe distanca sociale eshte e domosdoshme . Ju mirepresim

Dear Members

This is a reminder of the letter that was sent out that we are having a general meeting this Sunday the 27th at 10 am sharp. Please where a mask and social distancing is required.

Thank A.A.C C

Alert: 12/15/2020 Të nderuar Anëtar duke marre parasysh qe jemi në përfundim të pro…

Alert

Të nderuar Anëtar duke marre parasysh qe jemi në përfundim të projektit të kafeterisë , Qendra Kulturore Shqiptaro Amerikane njofton Anëtarët për hapjen e një vendi pune me kushte të percaktuara paraprakisht nga Këshilli Drejtues.Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë numrin 973-523-9203 për të marrë më tepër informacion !Me respekt Kryetari Burim Zhuta dhe Këshilli Drejtues i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane -Riverdale NJ

Alert: 12/11/2020 “” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju lajmeroj…

Alert

“” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderrua jete Avdi Hetemi babai i Shkabjan Hetemit miku i Alit Ibrahimit!
Varrimi i te ndjerit do te behet diten e Shtune ne Ora 11:30 am te varrezat ne Laurel Grove
Per shkak te situates ne Covid 19 nuk do te kete konak !
E lusim Perendine qe merhumit tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe ta kete vendosur ne Xhenet
E lusim Perendine qe familjes Hetemi pas sodit vetem te mira ti japi!
AMIN!

Alert: 12/08/2020 🔺 Të nderuar Anëtar , Ju njoftojmë që Qendra Kulturore Shqipta…

Alert

🔺
Të nderuar Anëtar , Ju njoftojmë që Qendra Kulturore Shqiptaro Amerikane është e hapur nga dita e Hënë deri të Shtunën në shërbim të Anëtarëve dhe për tu përgjigjur cdo llojë nevoje tuajën.
🔺
Orari i Qendrës është:
🔹
E Hënë 9am-8pm
🔹
E Martë 9am-8pm
🔹
E Mërkure 9am-8pm
🔹
E Enjte 9am-8pm
🔹
E premte 9am-8pm
🔹
E shtunë 12pm-6pm
🔹
Gjithashtu mund të na kontaktoni në
📞
973-523-9203
✉️
info@albacenter.org
📪
90 Riverdale Rd, Riverdale NJ 07457
———————————–
🔺
Dear Members , We want to inform you that our Center is open Monday – Saturday and our operating hours are:
🔹
Monday 9am-8pm
🔹
Tuesday 9am-8pm
🔹
Wednesday 9am-8pm
🔹
Thursday 9am-8pm
🔹
Friday 9am-8pm
🔹
Saturday 12pm-6pm
🔹
Also , You can contact us through :
📞
973-523-9203
✉️
info@albacenter.org
📪
90 Riverdale Rd, Riverdale NJ 07457

Për cdo llojë pyetje dhe nevojë mos hezitoni të na kontaktoni .

Me respekt,
Kryetari Burim Zhuta dhe Këshilli Drejtues i Qendrës Kulturore Shqiptaro Amerikane- Riverdale NJ

Alert: 12/04/2020 “” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi! Me keqardhje ju lajme…

Alert

“” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi!
Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderrua jete z. Neriman Bizati, e shoqja e Shkendi Bizati
E reja e Dear dhe Gjylfidane Bizatit!
E lusim Perendine e Madheruar qe merhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e saj ta kete vendosur ne Xhenet!
E lusim Allahun qe families Bizati pas sodit vetem te mira ti japi!
AMIN!
Ky lajmerim eshte vetem per njohtim sepse per shkak te situates emergjente nuk do te kete Konak apo ndonji ceremoni tjeter!

Alert: 11/11/2020 Hello Members, The Soccer Tournament this year will be canceled du…

Alert

Hello Members,

The Soccer Tournament this year will be canceled due to COVID-19. Government regulations don’t allow us to have the amount of people we need within the facility.

The facility (Turf City) is also under negotiations to be sold and still not open. Other nearby facilities are either closed or aren’t able to meet our needs to host the tournament.

Të nderuar Anëtar, me keqardhje ju njoftojmë që turniri i futbollit nuk do të mbahet këtë vitë, Shteti i Nju Xhersit për të parandaluar shpërndarjen e Covid19 nuk lejon të mbahet aktivitet ne ambient të mbyllur. Gjithashtu Turf City është në negociata për tu shitur dhe nuk është i hapur. Ambientet e tjera janë të mbyllura ose nuk i përmbushin kushtet e nevojshme për të na mundësuar mbajtjen e turnirit.

Alert: 10/27/2020 Te nderuar anetar, Me rastin e ditelindjes te profetit Islam Muhamedi…

Alert

Te nderuar anetar,
Me rastin e ditelindjes te profetit Islam Muhamedit – paqja dhe shpetimi I Zotit qofte mbi te,
Xhamija jone do te organizoje ligjerate per kete rast per jeten dhe vepren e tij.
Ligjerata do te mbahet diten e Merkure me 28 Tetor Kur eshte edhe ditelindja e tij nga ora 6 te mbremjes ( pas namazit te Akshamit) deri ne Oren 7:00 te mbremjes,para namazit te Jacise!
Jeni te mireseardhur te gjithe!””

Alert: 10/22/2020 “” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi Me keqardhje ju njohtoj…

Alert

“” Te Allahut jemi dhe te Ai do te kethehemi
Me keqardhje ju njohtojme se ka nderrua jete Sadet Izeroska. motra e Ukshin dhe Xhamisaf Bajrami!
Varrimi I te ndjeres do te behet be vendlindje ne fshatin Zagracan
Konak ketu nuk do te kete
Ky lajmerim eshte vetem per informim
E lusim Perendine e Madheruar qe merhumes tia kete pranua te gjitha veprat e mira dhe shpirtin e saj te kete vendosur me xhenet
E Lusim Perendine qe Ai familjeve te merhumes tju fali vetem te mira pas sodit!””””
Amin!!