Alert: 11/16/2018 Good evening Practices will be held this week Friday at 6pm and Satu…

Alert

Good evening
Practices will be held this week Friday at 6pm and Saturday at 4 pm. It is Mandatory for everyone to be there, we ask that you all try to make it as the 28 Nentor is a week away! If you have any issues or question please contact Havishe Ibrahimi 973-767-8219

Practices are MANDATORY

Prova te përgjithshme per pregaditjen e 28 Nentorit do te mbahen te premten ne ora 6 pm dhe te shtunen ne ora 4 pm
Nese keni nje kerkes ju lutem kontaktoni Havishe Ibrahimi 973-767-8219

Alert: 11/15/2018 Te nderuar prinder, Sic e dini festa e flamurit eshte javen tjeter…

Alert

Te nderuar prinder,

Sic e dini festa e flamurit eshte javen tjeter me daten 25 nentor. Ju lutem ti ushtroni poezit me femijet tuaj edhe kushdo nga femijet qe ka deshir te kendoj kenge ju lutem qe ti mesojne gati për këtë të premte për prova me muzik.
Faleminderit!

Dear parents,

As you all know, our flag day celebration is next week, November 25th. Please help your children practice their poems and be ready. Also, any child interested in singing for the program must be ready to practice this Friday with music.
Thank you!

Alert: 11/13/2018 Good evening Practices will be held this week Thursday at 7pm, Frida…

Alert

Good evening
Practices will be held this week Thursday at 7pm, Friday at 7 pm and Saturday at 4 pm. It is Mandatory for everyone to be there. We will be handing out the traditional costumes, we ask that you all try to make it as the 28 Nentor is a week away! If you have any issues or question please contact Havishe Ibrahimi 973-767-8219

Practices are MANDATORY

Prova te përgjithshme per pregaditjen e 28 Nentorit do te mbahen te enjten ne ora 7 pm
te premten ne ora 7 pm dhe te shtunen ne ora 4 pm
Nese keni nje kerkes ju lutem kontaktoni Havishe Ibrahimi 973-767-8219

Alert: 11/10/2018 “”Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderuar jete: Abdul Zhaku Varrim…

Alert

“”Me keqardhje ju lajmerojme se ka nderuar jete:
Abdul Zhaku
Varrimi eshte bere ne vendlindje-Dollogozhde!
Per rrespekt ndaj tij
Familja Zhaku hap konak per te shprehe ngushllime familjes hape konak diten e Diel me 11 Nentor prej ores 11:00 deri je ora 5:00 pas dite.

***Konaku do jete te xhamija e jone me Riverdale nj***

Perendija I madheruar is past pranuar veprat e Mira dhe ia paste fale xhenetin!
Familjes Zhaku ,Allahu tju fali vetem te mira pas sodit
AMIN!

Alert 001 – Zgjedhje 4 Shkurt 2018

Të nderuar anëtar të Qendrës Kulturore Shqiptare Amerikane.

Ju njoftojm që në 4 shkurt 2018 ditë e diel në ora 11:00 do të ketë mledhje të përgjthshme. Për zgjedhejn e këshillit të ri të Qendrës Kulturore Shqiptare Amerikane njëkohësisht do të zgjidhet edhe Këshilli Kontrollus. Pjesmarja juaj është me rëndesi të veçantë dhe në dobi të organizatës sonë.

Me respekt,

Kryetari Zulfi Alla.